Kirje lapsille

Rakas lapseni, olet syntynyt meidän, äitisi ja minun rakkaudesta. Toivon, että se kantaa sinua läpi koko elämäsi. Vaikeina hetkinä tiedä, että me olemme sinun koko sydämestämme ja olimme jo ennen kuin sinua oli edes olemassa.

Synnyt meidän palavasta halustamme tutustua sinuun ja kasvaa samalla, kuin sinä kasvat. Halustamme jakaa maailman kanssasi ja toivottavasti tehdä maailmasta sinulle ja sinun avullasi vähän paremman paikan meille kaikille. Olet suunniteltu, rakastettu, odotettu. Olet aivan ainutlaatuinen. Meidän elämämme suuri ihme.

Meillä on paljon rakkautta, rakkautta, joka sinua odottaa täällä jo nyt. Rakastan äitiäsi niin kovin valtavasti ja haluan saattaa sinut tähän maailmaan juuri hänen kanssaan. Tiedän että saat parhaat edellytykset elämääsi hänen lapsenaan. Sinä olet olemassa, koska me rakastamme toisiamme.

Tämä on sinun perheesi, perhe jossa on kaksi äitiä, rutkasti rakkautta ja yhteistä puuhastelua. Olen aina kiitollinen siitä lahjasta, jonka olemme äitisi kanssa sinussa saaneet. Lahjoittaja, jolta saimme puolet sukusoluistasi halusi, että me voisimme olla perhe. Hänen täytyy olla ripauksen tavallista upeampi ihminen ja me olemme hänen hyviä haltioitaan sillä kiitämme aina tuosta lahjasta. Alkusi ei ole salaisuus vaan ihme, josta me kaikki voimme olla onnellisia.

En jaksa odottaa, että tulisit jo.

Äiti

Advertisement

Julkaissut munpullasunuuni

Meidän sateenkaariperheen reciprocal ivf matka ja elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: