Ostettiin sitten vanha puutalo

Tehtiin raskaustesti samana aamuna kun meidän ostotarjous hyväksyttiin. Oli sulaa hulluutta, järjetöntä idealismia ja sekopäistä unelmasukellusta lähteä remonttiprojektiin 1-vuotiaan kanssa ja raskaana, suoraan häiden jälkeen.

Kaivattiin kuitenkin paikkaa jossa olla jouluna ja juhannuksena, vappuna ja perus maanantaina, paikkaa jossa olisi tilaa järjestää juhlia ja kutsua vieraita viipymään viikoksi ja toiseksikin. Meidän lasten ainoa mummola sijaitsee lapissa joten kaivattiin omaa paikkaa jossa oltaisiin kotikotona. Niinpä syntyi tämä hullu ajatus lähteä tähän omakotitaloprojektiin.

Kaikki alkoi siitä kuten monet hyvät ajatukset alkavat lämpimänä kesäiltana terassilta viinilasin ääreltä. Löydettiin kuva tästä talosta ja siinä se oli, unelma suoraan meidän edessä. Ollaan huonoja sanomaan ei haasteille ja niinpä kaiken tämän hullunmyllyn keskellä eli oli juuri pidetty isot häät lapissa ja oltiin juuri aloittamassa toinen kierros reciprocal ivf hoitoja päätettiin myydä meidän vanha koti ja laittaa kaikki kiinni tähän uuteen unelmaan meidän perheen turvapaikasta ja lasten lapsuuden Huvikummusta.

Advertisement

Julkaissut munpullasunuuni

Meidän sateenkaariperheen reciprocal ivf matka ja elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: