Pikkusisko

Miksi me haluttiin tietää vauvan sukupuoli? Ideaalisti me ei oltaisi sitä haluttu tietää. Tosiasiallisesti olemme niin uteliaita että emme voineet odottaa synnytyssaliin asti. Ja ei sillä ei ole meille yhtään mitään merkitystä. Käytännön tasolla asia vaikuttaa lähinnä siihen säästetäänkö me O:n mekkoja tai V:n pukuja, muutenhan monet vaatteen sopivat hyvin kummallekin. Voitte kuitenkin kuvitella kuinka paljon 4-vuotias halusi tietää onko tulija pikkuveli vai pikkusisko. 4-vuotias osaa kyllä hyvin tarkentaa ettei sillä ole väliä eikä sitä voi edes täysin tietää ennen kuin lapsi osaa itse sen kertoa. Yleensä pojilla on pippeli ja tytöillä pimppi mutta ei aina ole. Sukupuolenmoninaisuus kiinnostaa selvästi kovasti. Myös se mistä lapset tulevat on alkanut kiinnostaa. Esimerkiksi miten eri pituiset ihmiset voivat pusia. Se oli minusta ihana kysymys. Olemme kuitenkin tulleet tulokseen että odotamme vauvan olevan tyttö sillä muusta emme voi vielä tietää. Muutamme käsitystä jos se ei olekaan totuus. Ja joskus lääkärit erehtyvät ja joskus sukupuoli ei ole ylipäänsä varmaa mutta sen näkee sitten.

Ja meillä kun ei ole ollenkaan naisten ja miesten töitä eikä joukkueita voida jakaa pojat vastaan tytöt, vielä vähemmän nyt pikkusiskon myötä. Yleensä me siivotaan aina koko porukalla, se on itseasiassa aika kivaa yhteistä tekemistä kun antaa lapsille rätit. Imurin tuuletin on myös parasta ikinä. Pihalla lapset kastelevat paljon kasveja. Molemmilla on oma pieni kastelukannu. Nurmikkoa leikataan vuorotellen tai sitten homman hoitaa naapuri 🙂 Auton huolto hoituu maksamalla siitä vaan muille. Siitä tulikin mieleen että suurperheellistymisemme ainoa este oli ettei viisihenkinen perhe mahdu enää tavalliseen autoon kun turvaistuimia tarvitaan kolme. Hankimme auton vasta ennen toista lastamme. Kolmen kanssa auto kuitenkin helpottaa elämää kun mummola sijaitsee toisella puolella Suomea. Meidän hyvin palvellut farkkumme vaihtui 7-paikkaiseen Nissaniin. Nyt on tilaa reissata mummolaan koko katraan kanssa.

Me odotamme jo kovasti sinua pikkusisko! Lapset saivat etsiä pihalta vinkkejä siihen kasvaako Essi-äidin vatsassa pikkuveli vai pikkusisko. Aarteenetsintä oli hurjan hauskaa ja jännittävää ja lapset kävelivät useasti mekon alta huomaamatta sitä. Lopulta hämmennys olis suuri kun esikoinen tajusi että tulija olisi oletettavasti pikkusisko. Teimme vauvan kunniaksi kakun ja juhlimme erityisesti tulevia tupla isosiskoa ja ensi kertalaista tulevaa isoveljeä. Säät suosivat ja isot sisarukset saivat pihalle myös uima-altaan.

Advertisement

Julkaissut munpullasunuuni

Meidän sateenkaariperheen reciprocal ivf matka ja elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: